Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η τίγρης ή το λιοντάρι

Για έναν Πνευματικό Αριστοκράτη-Πολεμιστή, έχουν τόση δύναμη οι Δημιουργοί-Θεοί και το «φως» που σου προπαγανδίζουν, όση η κατσαρίδα όταν την λιώνεις κάτω από την παντόφλα σου.

Ο κάθε δυνατός, είναι δυνατός, γιατί δεν φρόντισες να γίνεις ΕΣΥ Δυνατός. Το λιοντάρι είναι ο «βασιλιάς του δάσους» όχι γιατί είναι το δυνατότερο ζώο όλων, αλλά γιατί όλα τα υπόλοιπα ζώα (ενώ κάποια είναι πιο δυνατά, πιο ικανά και πιο έξυπνα) ταυτόχρονα είναι υποτακτικά, ταπεινά, δούλοι, πιστοί, οπαδοί κλπ. κλπ. και ταυτόχρονα το λιοντάρι ο «βασιλιάς των ζώων» φροντίζει να μένει μακριά από την τίγρη ! Αρα ξέρεις τι να κανεις και τι να μην κάνεις ! μην επαναλαμβανόμαστε!

Όλοι μας στην ίδια φυλακή βρισκόμαστε, στην ίδια θάλασσα κολυμπάμε, το μόνο που χρειάζεται για να φύγουμε από την φυλακή των Δημιουργών, αυτών που άφρονα αποκαλείς Θεούς, είναι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α για να πετύχουμε ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και να βγούμε έξω από την φυλακή των Θεών.

Τι είναι αυτό που κατασπαταλιέται καθημερινά με εκατοντάδες χιλιάδες ανοησίες και ειδικά στον ύπνο, όταν υποτίθεται πως αναπαύεσαι; ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Γιατί νομίζεις πως χρησιμοποιούμε τους οργονίτες του orgonodroeme;

Δεν υπάρχουν σχόλια: