Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«Codex Alimentarius» και FDA

«Codex Alimentarius» Το πανηγύρι συνεχίζεται, η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων, Ω! ναι η αμαρτωλή FDA ετοιμάζεται να κλείσει την βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και όλων των ευεργετικών για τον άνθρωπο τροφών.

Η εξαφάνιση του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε, έχει ήδη αρχίσει εντατικά και μεθοδικά, μετά τον πόλεμο, τώρα απλά βιώνουμε τις απόρροιες.

Ο γερουσιαστής Dick Durbin επανέφερε νομοθεσία που θα φέρει ένα θανάσιμο πλήγμα για τα συμπληρώματα διατροφής.

Γιασεμί, η χαρά του αθλητή

Χαρά σε όσους έχουν στο μπαλκόνι ή στον κήπο τους γλάστρες με ανθισμένο γιασεμί. Η μυρωδιά του δεν είναι μόνο συναρπαστική αλλά, όπως έδειξαν τελευταίες έρευνες, κάνει πολύ περισσότερα πράγματα.

Δίνει χαρούμενη, θετική διάθεση και μειώνει τη νευρικότητα. Προσφέρει ενέργεια, αυξάνει την εγρήγορση και κάνει το σώμα να ανταποκρίνεται ταχύτερα στα εξωτερικά ερεθίσματα, δηλαδή βελτιώνει τα σωματικά αντανακλαστικά.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Αμερικανός καθηγητής Νευρολογίας και Ψυχιατρικής Alan Hirsch.

Οι παλιές εφημερίδες γίνονται λίπασμα

Μην πετάς τις παλιές εφημερίδες, αν ασχολείσαι με την κηπουρική. Θα σου χρησιμεύσουν για να φτιάξεις ωραιότατο οργανικό λίπασμα.

Δεν έχεις παρά να τις απλώσεις στο χώμα και να τις καλύψεις με υγρά πεσμένα φύλλα. Οι εφημερίδες, με την υγρασία που θα διατηρήσουν, θα ωριμάσουν (θα γίνει ανακύκλωση των φυσικών υλικών τους) και θα γίνουν απόλυτα χρήσιμες.

Μπορείς ακόμα να τις προσθέσεις (βρεγμένες και κομμένες σε λωρίδες) στο μείγμα οργανικού λιπάσματος (κομπόστ) που έχεις ήδη φτιάξει, για να μειώσουν τη μυρωδιά του.