Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Γίνε αγάπη.


Πολλές φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται «Τι είναι η ΑΓΑΠΗ; Πώς μπορώ να είμαι ΑΓΑΠΗ;»

ΑΓΑΠΗ δεν είναι μια λέξη, είναι μια κατάσταση της ύπαρξης.

Και μετά γεννιέται το ερώτημα πώς μπορώ να  αγαπήσω;

Αλήθεια πώς;

Η αγάπη δεν αμφέβαλλε ποτέ για σένα ότι μπορείς να την χωρέσεις, να την εκφράσεις να την μοιραστείς. Εσύ γιατί αναρωτιέσαι ακόμα πως; Τι σε εμποδίζει να θυμηθείς αυτό το πώς; Θυμήσου τι σε εμποδίζει να συνδεθείς με την αγάπη μέσα σου.

Καήκατε από τον ήλιο;

Αν βρεθήκατε στη δυσάρεστη θέση η συνάντησή σας με τον ήλιο να κατέληξε σε κόκκινο συναγερμό, δοκιμάστε αυτές τις φυσικές λύσεις που προσφέρουν άμεση ανακούφιση.
ΑΛΟΗ ΑΛΟΗ ΑΛΟΗ σε κάθε μορφή, απλώστε απλά ΖΕΛΕ ΑΛΟΗΣ

Κομπρέσσες με αποβουτυρωμένο γάλα. Το γάλα περιέχει λακτικό οξύ, το οποίο διαθέτει φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αναμείξτε ίση ποσότητα γάλα και κρύο νερό, βουτήξτε μια γάζα στο μείγμα και τοποθετήστε τη πάνω στο έγκαυμα. Αφήστε τη για 10 λεπτά και επαναλάβετε αρκετές φορές.

Βάλτε μια πατάτα στο ψυγείο και αφού κρυώσει κόψτε τη σε λεπτές φέτες. Τοποθετήστε τη στην επιμαχη ζώνη για λίγα λεπτά- το άμυλο που περιέχει έχει την ιδιότητα να "απορροφά" την αίσθηση καψίματος μέσα σε δευτερόλεπτα.

Παπούτσι απ’ τον τόπο σου

Παπούτσι απ’ τον τόπο σου…  κι ας είναι μπαλωμένο, παρά από άλλη γειτονιά καλοτσαγκαρεμένο

Κάποτε στην Ελλάδα οι άνθρωποι άνοιγαν την τηλεόραση όταν είχε μόνο ένα-δυο κανάλια και έβλεπαν διαφημίσεις με την οδοντόκρεμα Κολυνό, την κολόνια Μυρτώ, τσιγάρα Καρέλια και Παπαστράτο και μαστίχα Χίου ΕΛΜΑ.

Τότε έβλεπαν και αφίσες με τον καφέ Λουμίδη, σαπούνια Παπουτσάνη, τσιγάρα Σαντέ, οδοντόκρεμα Υγεία και αναψυκτικά ΕΨΑ. Στην καθημερινότητά τους έτρωγαν πατατάκια Τσακίρης, σοκολάτα Παυλίδης, λουκούμια ΒΙΟΖΑΧ, τυροκομικά «Η Βλάχα» και έπιναν μπιράλ Νεκτάρ, λεμονάδα Παπαγιάννη, σόδα Καραντάνη, μπύρα ΦΙΞ και ρετσίνα Μαλαματίνα.