Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Και ο χρόνος περνά.

Κι έρχεται κάποτε η στιγμή που ο άνθρωπος συνειδητοποιεί πόσο μάταια ήταν όλα αυτά. Πως έζησε τη ζωή του με πράγματα που δεν του έδιναν παρά μια επιφανειακή ικανοποίηση, μια προσωρινή και εικονική ευτυχία. Πως τίποτα από αυτά τα οποία προσπαθούσε σε ολόκληρη τη ζωή του να έχει δεν του έδινε αληθινή χαρά. Είναι αυτή η αίσθηση που έχουμε λίγο-πολύ όλοι μας κάθε φορά που επιτυγχάνουμε κάτι το οποίο επιθυμούσαμε πάρα πολύ.

Το λεμόνι κάνει θαύματα.

Το λεμόνι είναι ένας αποτελεσματικός, φυσικός τρόπος για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων από το πρόσωπο και τα χέρια. Το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ που διαλύει την κόλλα που κρατά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Χρησιμοποιήστε το λεμόνι με μαύρη ζάχαρη άχνη για να κάνετε ένα σπιτικό scrub για τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις ώστε να πετύχετε την καλύτερη απολέπιση του προσώπου σας.

Είναι Ασφαλή τα βερνίκια νυχιών;

Είναι Ασφαλή τα βερνίκια νυχιών; Τα συμβατικά βερνίκια νυχιών ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. Με τόσους διαφορετικούς τύπους σε βερνίκια νυχιών που κυκλοφορούν στα καταστήματα και τη διαφορετική σύνθεσή τους, είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Με δεδομένο τις πολλές βλαβερές ουσίες που περιέχουν τα πιο συνηθισμένα βερνίκια, ανεξάρτητα από την τιμή τους, και το ότι αποκτάμε μεγαλύτερη συνείδηση όσον αφορά στην υγεία γενικότερα, δεν είναι να απορεί κανείς που τα βιολογικά προϊόντα εισχώρησαν στην αγορά των καλλυντικών και συνεχώς αυξάνεται η δημοτικότητά τους.

Ζωή πολύχρωμη Είσαι ωραία !

Μαύρο χρώμα Απελπισίας
Χωρίς διέξοδο…

Μωβ χρώμα Θανάτου ψυχής
Χωρίς ανάσα…