Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η Δύναμη του Σύμπαντος

*Η Δύναμη του συγκεντρωμένου μυαλού και καρδιάς είναι από τις ισχυρότερες δυνάμεις του Σύμπαντος, όπως και η Δύναμη της αυτοπειθαρχίας. Καλλιέργησε τις.

*Αυτό που νομίζουμε ότι είναι ο εαυτός, στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια ιδέα και το μεγαλύτερο μέρος της διαθέσιμης Ενέργειάς, καταναλώνεται στην προάσπιση αυτής ακριβώς της ιδέας. Το να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο αποσύνδεσης και να κατανοήσεις  ότι ο εαυτός σου είναι μια ιδέα, που μπορείς να την αλλάξεις, είναι μια ύψιστη μαγική πράξη και μάλιστα η πιο δύσκολη.

*Το σώμα όπως και ο Νους, δεν γνωρίζει όρια. Είναι το κανάλι της Ενέργειας, της Δημιουργικότητας και της Ευφυΐας ολόκληρου του Ενεργειακού Κοσμικού.

*Οτιδήποτε  μας κάνει ανθρώπους έχει εξαρτηθεί από μια εξέλιξη, η οποία είναι  πολύ περισσότερο άυλη παρά υλική. Ο κόσμος που μας περιβάλλει είναι περισσότερο άυλος παρά υλικός.

Το να είσαι το αντίθετο του κακού δεν σε κάνει καλό. Σε κάνει την αντανάκλαση του κακού. Το κακό έχει πολλές όψεις και άπειρους τρόπους να σου καταναλώνει Ενέργεια, η καλύτερη του είναι, φορώντας την μάσκα του καλού.

*Ακόμα και η πιο φιλελεύθερη ιδέα μετατρέπεται σε τροχοπέδη και δόγμα, αν δεν αλλάζει συνεχώς. Αν ζούσαμε σε ένα πλανήτη που όλοι οι άνθρωποι τρέφονταν με καρπούς και ήταν ωμοφάγοι, θα ήταν απαραίτητο να τρεφόμασταν με κρέας …και τούμπαλιν.

*Η πραγματικότητα ρέει από τις λεπτοφυέστερες προς τις χονδροειδέστερες καταστάσεις. Πρώτα υπάρχει η σιωπή και η απόλυτη ηρεμία, ύστερα  ακολουθούν  τα λεπτοφυή αντικείμενα του νου (σκέψεις, συναισθήματα, αισθήσεις) και τέλος υπάρχουν  τα συμπαγή αντικείμενα  και ο ίδιος ο υλικός κόσμος.(Διαλογισμός-υπερβατικότητα)

*Εκείνοι που αλλάζουν σημαντικά τον τρόπο ζωής τους με το να  τρώνε πιο υγιεινά, να αθλούνται περισσότερο και να κάνουν  διαλογισμό, προκαλούν  αλλαγές  οι οποίες επηρεάζουν πεντακόσια  περίπου γονίδια. Μπορείς να αλλάξεις τα γονίδιά σου, άρα και να τα βελτιώσεις ή να τα καταστρέψεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: